Home » Wij

Wie zijn wij

Wies en ik wonen ruim 40 jaar in een buitenwijk van de stad Groningen. De wijk zelf is een echte groene wijk. Het voordeel van onze wijk is dat je alle voorzieningen van de stad in de nabijheid hebt, maar wil je even het platteland op, dan is dat binnen 5 minuten binnen handbereik. Hierboven een paar indrukken van onze wijk en de directe omgeving. We houden allebei van fietsen en doen dat ook geregeld. Op de kaart hieronder kun je zien waar wij wonen. Door uit te zoomen krijg je ook een beeld van de omgeving.

Wies
Kaarten maken in vele vormen en variaties is mijn grootste hobby. Ook vouwen met papier heeft mijn interesse. Verder lees ik graag. 
 

Elze
Mijn grootste hobby is fotografie.  Ik maak gebruik van een digitale spiegelreflex en probeer de vele mogelijkheden van de camera dan ook vaak uit. De vele foto's van de (klein)kinderen, familie, landschappen etc., ik zou zeggen, ga ze gauw bekijken via de Foto's en Video pagina's. Ik heb ook een videocamera. Deze gebruik ik vooral voor het filmen van de kleinkinderen. En ik zit sowieso veel achter de pc omdat ik met trein-, truck-, vlieg- en (onder)zeebootsimulatoren het nodige doe.